Eurol Coolant -36°C XL 1 liter  Zündapp

Winkelwagen

Olie, Din Artikelen & div.

<< Vorige - Volgende >>


Eurol Coolant -36°C XL 1 liter


Artikelcode: e504140


EUROL COOLANT -36°C XL

Universele longlife koelvloeistof, is mengbaar met de meeste commerciele koelvloeistoffen

een universele long-life koelvloeistof op basis van Mono-Ethyleenglycol en organische corrosie-inhibitoren (silicaatvrij). Deze speciale technologie is mengbaar met alle soorten koelvloeistof zonder dat er drab gevormd wordt en de koelende werking teniet gedaan wordt.

mengbaar met alle commerciele soorten koelvloeistof die op monoethyleenglycol zijn gebaseerd, waaronder Volkswagen en Renault.

voorkomt hinderlijke vorming van kalkafzetting en biedt excellente bescherming tegen cavitatie. Bovendien beschermt het tegen corrosie van elk metaal in het koelsysteem.

is nitriet-, amine-, boraat-, fosfaat-, nitraat- en silicaatvrij en draagt dus bij voor een schoner milieu. Eurol® Coolant is volkomen veilig voor rubbers, kunststoffen, metalen en aluminium of legeringen hiervan.

een moderne koelvloeistof voor water-gekoelde verbrandingsmotoren en beschermt het koelsysteem tegen bevriezing tot -36°C.

onverdund gebruiken, dus nooit met water bijvullen. De levensduur bedraagt 5 jaar of 650.000 km. voor vrachtwagens of 250.000 km. voor personenwagens al naar gelang de situatie zich het eerst voordoet.

Volg altijd de instructie van de fabrikant voor de toepassing van de juiste coolant.
€ 5.00

Aantal